Boom turystyczny w Cayo Santa Maria – CMHS Caibarién

Przeczytaj artykuł: 1

Turystyka międzynarodowa i krajowa stopniowo odradza się w Klucz Santa MariaCaiparín, po wznowieniu działalności turystycznej w największej z Antyli, po długich miesiącach bez świadczenia usług ze względu na sytuację epidemiologiczną.

W rozmowie z CNA Beatrice Ribalta Silverio, kierownik ds. sprzedaży w ośrodku Dhawa Cayo Santa María, należącym do Gaviota i zarządzanym przez singapurski Banyan Tree Hotels, powiedziała, że ​​40% pojemności jest przeznaczone dla turystów. Głównie z Kanady i obywateli.

Obiekt został otwarty w 2016 roku i ponownie otworzył swoje podwoje w lepszych warunkach, zespół hotelowy przeprowadził zabiegi konserwatorskie w różnych miejscach publicznych, usługach snack bar, restauracjach bufetowych i specjalistycznych oraz barach, w tym eleganckim. Serwuje tradycyjne koktajle pod nową, wykwintną marką Gaviota, Nativa.

1012-Cayo-Santa-Maria 2.jpg

Ze swojej strony, Grand Aston Cayo Las Brujas, zarządzany przez Archipelago International, największą niezależną firmę hotelarską w Azji Południowo-Wschodniej, zwiększy w najbliższych dniach swoje obłożenie dzięki regularnym przyjazdom turystów z Polski.

Lispete Lopez, jej dyrektor handlowy, zauważyła, że ​​klienci byli zadowoleni z ponownego wypoczynku w Santa Maria Key, tym razem wybierając hotel, który ma ponad 700 pokoi i jest podzielony na trzy części, dla rodzin, dorosłych i mieszkańców. Aston Fiesta, najwyższy poziom.

Czytaj więcej: Meliá otworzy nowe hotele na Kubie w 2022 r.

Indonezyjska firma wybrała Kubę do zakończenia swojego pierwszego biznesu na kontynencie i obecnie przygotowuje się do poszerzenia swojego portfolio hotelowego o Grand Aston Varadero i Grand Aston Habana.

W czwartek touroperatorzy i przedstawiciele biur podróży zapoznali się z produktami i usługami kilku hoteli na Cayo Santa Maria Pole, w Villa Clara.

1012-cayo-santa-maria3.jpg

You May Also Like

About the Author: Ellen Doyle

"Introwertyk. Myśliciel. Rozwiązuje problemy. Specjalista od złego piwa. Skłonny do apatii. Ekspert od mediów społecznościowych. Wielokrotnie nagradzany fanatyk jedzenia."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *