Mniej przeludnienia
Muiz również nie przyjmie rosnącej liczby pielgrzymów: Jest przepełniony, zagubiony lub zaczarowanyOn mówi. Camino Primitivo ma niski ruch w zimie, co wydaje się korelować z surowymi zimami w gminach, przez które przejeżdża, ale Muiz uważa, że wrzesień może być dobrym miesiącem dla drogi.
Moi ben, moita xenteMeri Visquez mówi – Ze schronu drzwi świętego mikołajaZ O Cdavo (Baleira) -. Potwierdza, że jest to bardzo dobry rok, charakteryzujący się obecnością pielgrzymów z Hiszpanii i zagranicy. ciocia xente wygrywaMówi, żeby wyjaśnić obecność piechurów z innych krajów. Mui Bin, do góry, mówi Roberto Lopez, który prowadzi hostel Casa Cuartel w A Fonsagradzie; Wynika z niego, że miesiące lipiec i sierpień, zawszemiał dobre miesiące z klientami hiszpańskimi i zagranicznymi.
Gdzie Villalba chce poprawić wizerunek Camino del Norte
XOS Mara Palacios
Villalba aspiruje do lepiej wyglądającej miejskiej części Camino del Norte. Zamiar przeprowadzenia różnych działań między obszarami otaczającymi strefę przemysłową Sete Pontes i Ponte Rodríguez skłonił Radę do Prośba o wsparcie 1,5 mln euro z Ministerstwa Transformacji Środowiska i Wyzwania Demograficznego. Praca zakłada podział odcinka Drogi św. Jakuba na sześć części, w każdej z nich przewidziano inne prace.
żebrowany Ustaw Pontes
Ta część podzielona jest na cztery regiony. Pierwsza przechodzi obok siedziby Stowarzyszenia Przedsiębiorców. Drugi obszar rozciąga się obok siedziby Czerwonego Krzyża, schroniska dla pielgrzymów i remizy strażackiej. Trzecia i czwarta również przechodzą przez park biznesowy. Projekt podkreśla, że Silny kontrast, gdy wjeżdża na Camino de Santiago z Goiriz i dociera do wielokątaNagle przerywa wiejskie środowisko, które towarzyszy pielgrzymowi. Wreszcie autorzy projektu, Alba Regera Otero i Carlos Romero Amendo, twierdzą, że wielokąt jest elementem agresywnym dla pielgrzymów z tego obszaru.
Czytaj
„Introwertyk. Myśliciel. Rozwiązuje problemy. Specjalista od złego piwa. Skłonny do apatii. Ekspert od mediów społecznościowych. Wielokrotnie nagradzany fanatyk jedzenia.”