ten feria alimentaria Seafood Expo Global / World Seafood Processing Ta, która odbędzie się w kwietniu w Barcelonie, będzie największą w historii, o powierzchni wystawienniczej ponad 41 985 metrów kwadratowych. Wbrew wszelkim przeciwnościom i dowodom zaburzeń epidemiologicznych, sektor spożywczy Zapowiada się przynajmniej pod względem zatrudnienia największej powierzchni wystawcy w historii, a konkretnie o 3,3% więcej niż w 2019 r., największej dotychczasowej edycji targów.
„Jesteśmy podekscytowani dużym zainteresowaniem naszym pierwszym globalnym wydarzeniem Barcelona hodować w przemyśle. Ze schematu w obudowie Fira Barcelona Gran Via, 26-28 kwietnia 2022 r.. Na dzień dzisiejszy otrzymane przez nas kontrakty na edycję 2022 stanowią już więcej powierzchni wystawienniczej niż jakakolwiek edycja World Seafood Show / World Seafood Processing i z każdym dniem rośnie ona coraz bardziej” – mówi Winter Cormont, odpowiedzialny za wystawa w różnych komunikatach. Po pięciu miesiącach od zakończenia cyklu sprzedaży, organizatorzy mają nadzieję opracować „wydarzenia specjalne, które zapewnią lepsze wrażenia twarzą w twarz z pełnym programem konferencji i World Seafood Awards”. na imprezy biznesowe o zasięgu międzynarodowym i projekcji oraz owoce morza zapowiada włączenie się do tej prestiżowej oferty, która zgromadzi Targi żywności dla produktów z owoców morza to ponad 29 000 profesjonalistów z branży z całego świata i ponad 2000 wystawców z 89 kraje.
Mimo obecnego zadowolenia organizatorzy zdają sobie sprawę, że sytuacja „może być niestabilna z powodu koronawirusa”. Utrzymuje się groźba ograniczenia ruchu i trudno przewidzieć stan epidemii w kwietniu. Według organizatorów, „ściśle współpracują” z Fira de Barcelona i miastem, aby zapewnić spotkanie twarzą w twarz, które będzie „najpełniejszym wydarzeniem targowym i handlowym dla owoców morza na świecie”, wyjaśnia Liz Plesga, wiceprezes Grupy Zdywersyfikowanej Komunikacji.
Firmy rybne, które już potwierdziły swoją obecność na World Seafood/Seafood World Expo 2022 to Aquachile, Balfego & Balfego, Cermaq Norway AS, Confremar-Congelados y Frescos del Mar SA, Cornelis Vrolijk BV, Crusta C, Denholm Seafoods Ltd i Direct Ocean Fiorital, Fisherman’s Choice, Frime SAU, Grupo Iberica de Congelados, Grupo Profand, Hofseth International, Iceland Seafood International, Irvin & Johnson, J Marr Seafoods Ltd, Krustagroup SA, Leroy Seafood AS, Macduff Shellfish, Mascato SA, Mercamadrid, MorubelV, , Mowi ASA, Nordic Seafood A/S, Parlevliet & Van der Plas BV, Pelagia AS, Pescanova Hiszpania, Royal Greenland A/S, Seafood Connection BV, Samherji HF, Sea Harvest Corporation, Sjor AS, True North Seafood Inc, Ulysse, Vichiunai Europe NV i Zalmhuys Group. Adriatic Sea International, Baader, Cocci Luciano, FoodTech Belgium, Marel, Multivac, Palinox i Saeplast to niektóre z firm z sektora urządzeń i procesów, które również będą obecne. Z wystawcami można zapoznać się na stronie internetowej wydarzenia.
Swój udział w Barcelonie potwierdziły również skrzydła Argentyny, Bangladeszu, Belgii, Kanady, Chile, Chin, Chorwacji, Danii, Ekwadoru, Korei Południowej, Hiszpanii, Stanów Zjednoczonych, Szkocji, Estonii, Filipin, Finlandii i Francji. . Grecja, Islandia, Indie, Irlandia, Wyspy Owcze, Włochy, Japonia, Łotwa, Malezja, Malediwy, Mauritius, Maroko, Norwegia, Holandia, Peru, Polska, Portugalia, Rosja, Sri Lanka, Tajwan, Tunezja, Turcja, Urugwaj, Wietnam i Walia.
Powiązane wiadomości
World Seafood Expo / Global Seafood Processing skupia głównych graczy (dostawców, nabywców, władze, dystrybutorów, producentów i usługi) w sektorze owoców morza z całego świata. Na Seafood Expo Global wystawcy przedstawiają najnowsze osiągnięcia w zakresie owoców morza – świeżych, mrożonych, konserwowych, o wartości dodanej, przetworzonych i pakowanych – nabywcom z branży na całym świecie, w tym supermarketom, restauracjom, hotelom, usługom cateringowym, importerom, dystrybutorom, rynkom owoców morza i inne firmy z branży detalicznej i restauracyjnej. Seafood Processing Global usprawnia każdy aspekt przetwarzania owoców morza, w tym materiały i maszyny do pakowania, urządzenia chłodnicze i zamrażające, systemy przetwarzania pierwotnego, systemy przetwarzania wtórnego, kontrolę i kontrolę zdrowia oraz usługi kontroli jakości.
Diverse Communications to wiodąca międzynarodowa grupa komunikacyjna z szeregiem osobistych konferencji i wydarzeń, społeczności internetowych oraz mediów drukowanych i cyfrowych. Działa w ponad 15 sektorach przemysłu, w tym: spożywczym i napojowym, zdrowotnym, naturalnym i ekologicznym, biznesowym i technologicznym. Globalne portfolio wydarzeń i publikacji dotyczących owoców morza obejmuje North American Seafood Expo/North American Seafood Processing, World Seafood Expo/World Seafood Processing, Seafood Asia Expo oraz SeafoodSource.com. Założona w 1949 roku, z siedzibą w Portland w stanie Maine (USA) i biurami na całym świecie, Diversified Communications to prywatna firma rodzinna należąca do trzeciego pokolenia.
„Introwertyk. Myśliciel. Rozwiązuje problemy. Specjalista od złego piwa. Skłonny do apatii. Ekspert od mediów społecznościowych. Wielokrotnie nagradzany fanatyk jedzenia.”