Barcelona bije rekordy kwietniowymi targami owoców morza

ten feria alimentaria Seafood Expo Global / World Seafood Processing Ta, która odbędzie się w kwietniu w Barcelonie, będzie największą w historii, o powierzchni wystawienniczej ponad 41 985 metrów kwadratowych. Wbrew wszelkim przeciwnościom i dowodom zaburzeń epidemiologicznych, sektor spożywczy Zapowiada się przynajmniej pod względem zatrudnienia największej powierzchni wystawcy w historii, a konkretnie o 3,3% więcej niż w 2019 r., największej dotychczasowej edycji targów.

„Jesteśmy podekscytowani dużym zainteresowaniem naszym pierwszym globalnym wydarzeniem Barcelona hodować w przemyśle. Ze schematu w obudowie Fira Barcelona Gran Via, 26-28 kwietnia 2022 r.. Na dzień dzisiejszy otrzymane przez nas kontrakty na edycję 2022 stanowią już więcej powierzchni wystawienniczej niż jakakolwiek edycja World Seafood Show / World Seafood Processing i z każdym dniem rośnie ona coraz bardziej” – mówi Winter Cormont, odpowiedzialny za wystawa w różnych komunikatach. Po pięciu miesiącach od zakończenia cyklu sprzedaży, organizatorzy mają nadzieję opracować „wydarzenia specjalne, które zapewnią lepsze wrażenia twarzą w twarz z pełnym programem konferencji i World Seafood Awards”. na imprezy biznesowe o zasięgu międzynarodowym i projekcji oraz owoce morza zapowiada włączenie się do tej prestiżowej oferty, która zgromadzi Targi żywności dla produktów z owoców morza to ponad 29 000 profesjonalistów z branży z całego świata i ponad 2000 wystawców z 89 kraje.

Mimo obecnego zadowolenia organizatorzy zdają sobie sprawę, że sytuacja „może być niestabilna z powodu koronawirusa”. Utrzymuje się groźba ograniczenia ruchu i trudno przewidzieć stan epidemii w kwietniu. Według organizatorów, „ściśle współpracują” z Fira de Barcelona i miastem, aby zapewnić spotkanie twarzą w twarz, które będzie „najpełniejszym wydarzeniem targowym i handlowym dla owoców morza na świecie”, wyjaśnia Liz Plesga, wiceprezes Grupy Zdywersyfikowanej Komunikacji.

Firmy rybne, które już potwierdziły swoją obecność na World Seafood/Seafood World Expo 2022 to Aquachile, Balfego & Balfego, Cermaq Norway AS, Confremar-Congelados y Frescos del Mar SA, Cornelis Vrolijk BV, Crusta C, Denholm Seafoods Ltd i Direct Ocean Fiorital, Fisherman’s Choice, Frime SAU, Grupo Iberica de Congelados, Grupo Profand, Hofseth International, Iceland Seafood International, Irvin & Johnson, J Marr Seafoods Ltd, Krustagroup SA, Leroy Seafood AS, Macduff Shellfish, Mascato SA, Mercamadrid, MorubelV, , Mowi ASA, Nordic Seafood A/S, Parlevliet & Van der Plas BV, Pelagia AS, Pescanova Hiszpania, Royal Greenland A/S, Seafood Connection BV, Samherji HF, Sea Harvest Corporation, Sjor AS, True North Seafood Inc, Ulysse, Vichiunai Europe NV i Zalmhuys Group. Adriatic Sea International, Baader, Cocci Luciano, FoodTech Belgium, Marel, Multivac, Palinox i Saeplast to niektóre z firm z sektora urządzeń i procesów, które również będą obecne. Z wystawcami można zapoznać się na stronie internetowej wydarzenia.

Swój udział w Barcelonie potwierdziły również skrzydła Argentyny, Bangladeszu, Belgii, Kanady, Chile, Chin, Chorwacji, Danii, Ekwadoru, Korei Południowej, Hiszpanii, Stanów Zjednoczonych, Szkocji, Estonii, Filipin, Finlandii i Francji. . Grecja, Islandia, Indie, Irlandia, Wyspy Owcze, Włochy, Japonia, Łotwa, Malezja, Malediwy, Mauritius, Maroko, Norwegia, Holandia, Peru, Polska, Portugalia, Rosja, Sri Lanka, Tajwan, Tunezja, Turcja, Urugwaj, Wietnam i Walia.

Powiązane wiadomości

World Seafood Expo / Global Seafood Processing skupia głównych graczy (dostawców, nabywców, władze, dystrybutorów, producentów i usługi) w sektorze owoców morza z całego świata. Na Seafood Expo Global wystawcy przedstawiają najnowsze osiągnięcia w zakresie owoców morza – świeżych, mrożonych, konserwowych, o wartości dodanej, przetworzonych i pakowanych – nabywcom z branży na całym świecie, w tym supermarketom, restauracjom, hotelom, usługom cateringowym, importerom, dystrybutorom, rynkom owoców morza i inne firmy z branży detalicznej i restauracyjnej. Seafood Processing Global usprawnia każdy aspekt przetwarzania owoców morza, w tym materiały i maszyny do pakowania, urządzenia chłodnicze i zamrażające, systemy przetwarzania pierwotnego, systemy przetwarzania wtórnego, kontrolę i kontrolę zdrowia oraz usługi kontroli jakości.

Diverse Communications to wiodąca międzynarodowa grupa komunikacyjna z szeregiem osobistych konferencji i wydarzeń, społeczności internetowych oraz mediów drukowanych i cyfrowych. Działa w ponad 15 sektorach przemysłu, w tym: spożywczym i napojowym, zdrowotnym, naturalnym i ekologicznym, biznesowym i technologicznym. Globalne portfolio wydarzeń i publikacji dotyczących owoców morza obejmuje North American Seafood Expo/North American Seafood Processing, World Seafood Expo/World Seafood Processing, Seafood Asia Expo oraz SeafoodSource.com. Założona w 1949 roku, z siedzibą w Portland w stanie Maine (USA) i biurami na całym świecie, Diversified Communications to prywatna firma rodzinna należąca do trzeciego pokolenia.

You May Also Like

About the Author: Ellen Doyle

„Amatorski praktykujący muzykę. Wieloletni przedsiębiorca. Odkrywca. Miłośnik podróży. Nieskrępowany badacz telewizji”.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *