Ega Świątek faworytką Wimbledonu | wideo

Opublikowano o 19:57 ET (23:57 GMT) sobota 25 czerwca 2022

bawić się



0:26

Opublikowane o 19:39 ET (23:39 GMT) sobota 25 czerwca 2022

Marcelo Arevalo, duma tenisa środkowoamerykańskiego


0:59

Opublikowane o 16:28 ET (20:28 GMT) poniedziałek 20 czerwca 2022

Wimbledon: rosyjski tenisista zmienia narodowość, aby rywalizować


0:26

Opublikowano o 20:09 ET (0:09 GMT) sobota, 18 czerwca 2022

Nadal będzie starał się rozwijać swoje dziedzictwo na Wimbledonie


0:47

Opublikowano o 15:55 ET (19:55 GMT) środa, 8 czerwca 2022

Marcelo Arevalo: Chciałem podzielić się moim zwycięstwem z Salwadorem


3:41

Opublikowano o 17:27 ET (21:27 GMT) poniedziałek, 6 czerwca 2022

Marcelo Arevalo, odebrany jako bohater w Salwadorze


1:57

Opublikowane o 15:40 ET (19:40 GMT) poniedziałek 6 czerwca 2022

Nadal nie docenia bycia najlepszym tenisistą w historii


0:49

Opublikowane o 22:29 ET (0:29 GMT) niedziela 5 czerwca 2022

Pereira: Rafa nigdy nie przestaje nas zaskakiwać


2:23

Opublikowane o 17:39 ET (21:39 GMT) Niedziela, 5 czerwca 2022

Nadal zdradza, jak grał i wygrywał w trudnych warunkach


1:29

Opublikowane o 12:25 ET (16:25 GMT) niedziela 5 czerwca 2022

Nadal wygrał Rolanda Garrosa i ma już 22 kierunki


0:34

You May Also Like

About the Author: June Wilkinson

"Pionier w mediach społecznościowych. Miłośnik muzyki. Zły student. Introwertyk. Typowy fan piwa. Ekstremalny webinnik. Fanatyk telewizji. Totalny ewangelista podróży. Guru zombie."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.