Koreańskie skrzydełka do grilla bez kości to obowiązkowa gra w dniu gry

Koreańskie skrzydełka do grilla bez kości to obowiązkowa gra w dniu gry

Czas wstrząsnąć i spróbować tego puste skrzydła Przepis.

„Ten dzień to prosta gra Przepis To świetna alternatywa dla skrzydełek z kością, mniej brudzących i łatwiejszych do czyszczenia” – mówi Michael Scipion, właściciel i szef kuchni sanobymichaelscipione.com.

Smakowe prażone pestki dyni: wypróbuj przepis

Gotujesz dla jednego czy dwojga? Wypróbuj ten genialny pomysł: „Pokrój skrzydełka bez kości na pół, dodaj do gorącej patelni z 1/2 szklanki wody i różyczki brokułów, gotuj przez trzy do czterech minut, aż będą gorące, dodaj 1 szklankę brązowego ryżu, a następnie dodaj resztę sosu barbecue „na szybkie i łatwe danie z ryżu” – sugeruje Scipione.

Wskazuje również, że skrzydełka bez kości lepiej pasują do tego przepisu niż bez kości, ale oba działają. Pobierz przepis poniżej.

Czas zmienić sytuację i wypróbować ten bez kości przepis szefa kuchni Michaela Scipione, właściciela i szefa kuchni sanobymichaelscipione.com. (Michael Scypion)

Idealny przepis na zupę grochową, oszczędzającą dym

Koreańskie skrzydełka do grilla bez kości autorstwa szefa kuchni Michaela Scipiona

Porcja 4-6

Czas przygotowania: 10 minut

Czas gotowania: 30 minut

Składniki:

1 szklanka koreańskiej pasty chili (Gochujang)

1/2 szklanki miodu

Pół szklanki wina ryżowego i octu

½ szklanki tamari (naturalny sos sojowy)

3 łyżki oleju sezamowego

2 łyżki czarno-białego sezamu

8 cebul pokrojonych w cienkie plasterki

2 funty panierowanych skrzydełek z kurczaka bez kości (opcjonalnie z kością lub możesz zastąpić różyczki kalafiora dla naszych wegańskich przyjaciół)

KLIKNIJ TUTAJ, ABY UZYSKAĆ ​​APLIKACJĘ FOX NEWS

kierunek:

  1. W dużej misce wymieszaj pastę chili, miód, ocet z wina ryżowego, tamari i olej sezamowy. Usiądź z boku.
  2. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni Fahrenheita.
  3. Ułóż panierowane skrzydełka bez kości na tacy wyłożonej pergaminem
  4. Piecz na niskich rusztach piekarnika przez 25 do 30 minut lub do momentu, aż będą chrupiące, obracając raz mniej więcej w połowie.
  5. Umieść skrzydełka w sosie, aż będą dobrze przykryte. Doprawione sezamem i zieloną cebulką. Cieszyć się!

Kliknij tutaj, aby zapisać się do naszego newslettera dotyczącego stylu życia

You May Also Like

About the Author: Ellen Doyle

"Introwertyk. Myśliciel. Rozwiązuje problemy. Specjalista od złego piwa. Skłonny do apatii. Ekspert od mediów społecznościowych. Wielokrotnie nagradzany fanatyk jedzenia."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *