Pociąg wywiózł do Polski 80 niepełnosprawnych dzieci

10:55 ET (14:55 GMT) został wydany w środę, 30 marca 2022

Gra



0:42


13:22 ET (17:22 GMT) został wydany w środę, 30 marca 2022

Pomimo zapowiedzi Rosji na Ukrainie wciąż słychać ostrzeżenia o bombach


1:28


09:47 ET (13:47 GMT) został wydany w środę, 30 marca 2022

Niepokój po ataku w Tel Awiwie





09:32 ET (13:32 GMT) został wydany w środę, 30 marca 2022

Stanowisko Rosji w sprawie ostatnich rozmów z Ukrainą





23:13 ET (03:13 GMT) Wydany we wtorek, 29 marca 2022 r.

Zobacz, jak pocisk uderza w budynek rządowy w Mikołajowie


0:39


23:13 ET (03:13 GMT) Wydany we wtorek, 29 marca 2022 r.

Wystrzelenie artylerii i rakiet nocą w Kijowie


0:51


23:12 ET (03:12 GMT) Wydany we wtorek, 29 marca 2022 r.

Apokaliptyczna Panorama: Tak wygląda Irpin po odejściu Rosjan


1:29


23:11 ET (03:11 GMT) Wydany we wtorek, 29 marca 2022 r.

Czy dojdzie do spotkania Putina i Żeleńskiego?


1:45


23:08 ET (03:08 GMT) Wydany we wtorek, 29 marca 2022 r.

Negocjacje, głosowania i inne wydarzenia na obrzeżach wojny na Ukrainie


1:53


22:32 ET (02:32 GMT) został wydany we wtorek, 29 marca 2022

Ken Salazar: Rosja i Putin sieją chaos dla ludzkości


1:02


You May Also Like

About the Author: Eugene Barker

"Przyjaciel zwierząt na całym świecie. Guru sieci. Organizator. Geek kulinarny. Amator telewizyjny. Pionier kawy. Alkoholowy narkoman."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.