Tak meksykańscy kibice żyli przeciwko Polsce w Katarze | wideo

Opublikowano o 20:30 ET (01:30 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

5 najgorszych goli w historii mundialu


1:19


Opublikowano o 19:22 ET (00:22 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Katar 2022: Co porażka Argentyny i remis Meksyku pozostawiają na korzyść Faresky'ego?


8:47


Opublikowano o 18:10 ET (23:10 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Podsumowanie wiadomości i wyników Mistrzostw Świata 2022 w Katarze 22 listopada


4:09


Opublikowano o 17:05 ET (22:05 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Między skokami a radością Saudyjczycy świętują zwycięstwo nad Argentyną


0:29


Opublikowano o 16:38 ET (21:38 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Katar 2022: Meksyk z optymizmem patrzy na remis z Polską


2:49


Opublikowano o 16:24 ET (21:24 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Meksyk Polska


1:17


Opublikowano o 15:48 ET (20:48 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Reakcja Argentyńczyków przed porażką z Arabią Saudyjską


0:53


Opublikowano o 15:35 ET (20:35 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Kim jest Hervé Renard?


0:32


Opublikowano o 15:02 ET (20:02 GMT) wtorek, 22 listopada 2022 r.

Ronaldo bez klubu: Manchester rozwiązał kontrakt


0:59


You May Also Like

About the Author: June Wilkinson

"Pionier w mediach społecznościowych. Miłośnik muzyki. Zły student. Introwertyk. Typowy fan piwa. Ekstremalny webinnik. Fanatyk telewizji. Totalny ewangelista podróży. Guru zombie."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.