WhatsApp / Czaty grupowe / Wiadomości / Sieci społecznościowe / Meksyk / Hiszpania / USA | Technika

Od miesięcy pracuje nad potencjalnymi menedżerami plików Mogą usunąć wiadomość dla wszystkich uczestników, dodatkowo wszyscy członkowie wiedzą, kto był odpowiedzialny za to usunięcie.

W przyszłej aktualizacji administratorzy grup – którzy mogą zarządzać czatami oraz dodawać lub usuwać kontakty – będą mogli usunąć wiadomość dla wszystkich uczestników, Inni są powiadamiani na tym samym czacie i w miejscu, w którym wcześniej znajdowała się pierwotna wiadomość.

Ten alert, oprócz wskazania, że ​​wiadomość została usunięta, Pokaże też, kto zdecydował się to zrobićopracowane przez specjalistyczny portal WABetaInfo dla zmian wprowadzonych przez wersję 2.22.11.4 programu beta dla Dla urządzeń z Androidem.

W szczególności aplikacja do obsługi wiadomości wyświetli wiadomość do administratora informującą go, że wypełniając tę ​​rolę, może usunąć wiadomość użytkownika dla pozostałych uczestników. Zostanie ostrzeżony „zobaczą, że usunąłeś wiadomość”.

Portal podaje również, że firma technologiczna działa w Aby wydłużyć czas, w którym wiadomość może zostać usunięta Dla wszystkich uczestników czatu grupowego, z opcjami na 12 godzin i dwa dni.

You May Also Like

About the Author: Randolph Feron

"Amatorski praktykujący muzykę. Wieloletni przedsiębiorca. Odkrywca. Miłośnik podróży. Nieskrępowany badacz telewizji."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.