Oddział Iberia firmy Danone uruchomił nowe centrum technologii i analizy danych w Barcelonie, potwierdzając swoje zaangażowanie w innowacje i cyfryzację firmy.
Danone Iberia otworzył nowy dom w Barcelonie. Firma uruchomiona pierwszy główny ośrodek Z Element & dane W swojej siedzibie w Barcelonie; Nowy Centrum dedykowane innowacjom i cyfryzacji działalności biznesowej. Ta nowa inicjatywa będzie oznaczać: Stwórz ponad trzydzieści ofert pracy Specjalizuje się w technologii i analizie danych w regionie, stając się tym samym motorem cyfrowej transformacji firmy. Manewr zgodny z innymi wcześniejszymi procedurami plombowania; Rok temu Danone rozpoczął aktywizację tych centrów z ekspertami na całym świecie w celu osiągnięcia większej efektywności i osiągnięcia synergii przy uruchamianiu nowych platform, tak aby osie Obsługę działu informatycznego w każdym z obszarów, w których znajduje się firma.
trudne cele
W szczególności otwarcie tego IT i centrum danych W Barcelonie stara się poprawić zarządzanie i wydajność poprzez Połączenie synergii między rolami globalnymi i lokalnymito nam pomagaKonsolidacja strategii rynkowych, W dążeniu do zaangażowania Danone w Iberię. Tym samym nowe centrum, które jest już w pełni operacyjne, ma stać się miejscem prezentacji, spotkań zespołów i innych projektów międzynarodowych, oprócz tych, które firma ma już w Meksyku, Francji, Polsce i Malezji. Ponadto zawiera wśród swoich celów Pokolenie rosnące możliwości O wewnętrzne talenty firmy, a także o zdobywanie nowych ścieżek kariery.
The Główne obszary aktywacji Zacznie to motywować przyszłych profesjonalistów, którzy koncentrują się na poziomie społecznym i pracowniczym firmy, a także pozyskiwaniu i utrzymywaniu talentów. Wśród swoich funkcji zespół ten będzie odpowiedzialny za: Aktywizacja projektów, które dodają firmie wartości i pozwalają jej rozwijać się w środowisku cyfrowymA także wzmocnienie interakcji z innymi miejscami w celu generowania możliwości zatrudnienia.
„Introwertyk. Myśliciel. Rozwiązuje problemy. Specjalista od złego piwa. Skłonny do apatii. Ekspert od mediów społecznościowych. Wielokrotnie nagradzany fanatyk jedzenia.”