Mielona kałamarnica lub znana również jako kałamarnica rzymska Można go jeść na wiele sposobów, w kanapkach, w porcjach… ale bez wątpienia tak jest tekstura Z mieszanki, która zrobi różnicę. Ponieważ nie ma czegoś takiego jak ugryzienie i uczucie w ten sposób Chrupiący, ale licytować w tym samym czasie.
pomimo za każdym razem Często się spotykamy produkty wstępnie ugotowane To wymaga tylko zabrania ich na patelnię, prawda jest taka Jakość nie jest nigdzie bliska Do tego trochę kałamarnicy rozrzuconej po domu. szef kuchni, Carlos Arguinano Ujawnił się jeden z najsłynniejszych szefów kuchni w naszym kraju Ostatnia sztuczka aby uzyskać idealną mieszankę.
Sekret Szefa Kuchni
„Rzymska kałamarnica Można to pokryć na kilka sposobów: Z mąki, soli, mąki, drożdży, piwa, kavy… można zrobić z wielu rzeczy”. Ostatnia sztuczka Szef kuchni.
„Zrobimy to z tymi Dwa dobrze ugotowane jajkado którego dodamy mąka, drożdże s Woda gazowana”. Punkty, kontynuując ubijanie jajek przez co najmniej 3-4 minuty. Następnie wymieszaj mąkę z drożdżami i dodaj do jajek bez wychodzenia z miksera. Na koniec dodaj plik Woda gazowana, Produkt, którego być może nikt nie może sobie wyobrazić i może być tajemnica Idealne kalmary.
Gdy ciasto jest już jednorodne, szef poleca pozwól jej odpocząć Aby włożyć go do kałamarnicy i uzyskać wynik Zakochaj się w każdym podniebieniu.
„Niezależny przedsiębiorca. Komunikator. Gracz. Odkrywca. Praktyk popkultury.”