Norma Rios określiła Międzynarodowy Okrągły Stół Biznesu w swojej dwudziestej czwartej edycji jako bardzo owocny

Norma Rios określiła Międzynarodowy Okrągły Stół Biznesu w swojej dwudziestej czwartej edycji jako bardzo owocny

2022-07-23 | Osłodzony


Norma Rios, Sekretarz Generalna Federacji Handlu i Usług Republiki Argentyny, wiceprzewodnicząca Izby Kobiet-Przedsiębiorców Formozy i wiceprzewodnicząca Unii Gospodarczej Formozy, określiła doświadczenia z niedawnej podróży biznesowej jako bardzo pozytywne. Weź udział w Expo Paragwaj 2022.

Norma zauważyła, że ​​była to największa konferencja biznesowa w Paragwaju, ze średnią frekwencją w 20 krajach, 45 artykułami, 600 firmami, 900 prezesami, 2800 spotkaniami i 190 milionami dolarów w celach biznesowych, a wszystko to w ramach Expo International Livestock and Industrial. , targi handlowo-usługowe Mariano Roque Alonso (9-24 lipca), które na każdą edycję zgromadziły około 800 000 osób.
Tym samym zgodził się, że ta wystawa jest dla Paragwaju okazją do pokazania światu najlepszych możliwości produkcyjnych, a tym samym stworzy przestrzenie do integracji i wymiany handlowej.

Dzięki temu przedsiębiorcy z całego świata mogli odbywać spotkania biznesowe ze sobą, osobiście i wirtualnie, dzięki innowacyjnej platformie do samodzielnego zarządzania spotkaniami. W tym kontekście Norma opisała firmy z: Argentyny, Belgii, Boliwii, Brazylii, Bułgarii, Chile, Chin, Kostaryki, Hiszpanii, Stanów Zjednoczonych, Francji, Filipin, Gwatemali, Hondurasu, Meksyku, Panamy, Peru, Polski, Portugalii . . , Czechy, Dominikana, Tajwan, Turcja i Urugwaj.
Piękny Formosan
Udział rządu prowincji Formosa w wystawie zasługuje na osobny akapit dla lidera biznesu, który przerósł wszelkie oczekiwania swoją różnorodnością, prezentacją i dbałością o ukazanie cech naszego pięknego powiatu, zamkniętego.
Pogratulował również organizatorom pokazu mody, który był częścią atrakcyjnej prezentacji platformy Formosa.

You May Also Like

About the Author: Ellen Doyle

"Introwertyk. Myśliciel. Rozwiązuje problemy. Specjalista od złego piwa. Skłonny do apatii. Ekspert od mediów społecznościowych. Wielokrotnie nagradzany fanatyk jedzenia."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *