NOWA MERCADONA | Nowy produkt Mercadona, którego nie możesz przestać kupować

NOWA MERCADONA |  Nowy produkt Mercadona, którego nie możesz przestać kupować

Seria supermarkety Mercadona Nie przestawaj rzucać biuletyn Informacyjny Przez cały rok, choć w tych terminach możemy spotkać większe grono produkty Które w niektórych przypadkach kreują trendy i wypuszczane są jeszcze zanim tradycyjne marki wypuszczą je na sprzedaż.

Coś już się stało z Zestaw czekoladek „Fusion”, gdzie wprowadzili na rynek batony przypominające czekoladki Ferrero Rocher i Rafaello, na długo zanim te znane marki czekolady podjęły decyzję o wypuszczeniu własnych batonów. Innowacja, którą dostrzega wielu klientów i dzięki której sieć supermarketów z każdym dniem odnosi coraz większe sukcesy.

W rzeczywistości jednym z sukcesów tych supermarketów jest zwłaszcza Białe marki jak w Hacendado i takie tam Zwykle mają te same produkty, co bardziej tradycyjne marki, ale w bardziej przystępnych cenach. I nie tylko tam zostają, ale są również zaangażowani w wypuszczanie produktów, które nie są jeszcze w sprzedaży. Pomysły, które zostały ujęte nie tylko w dziedzinie żywności, ale dotarły także do innych działów, takich jak kosmetologia czy farmacja.

Dlatego za każdym razem, gdy Mercadona wprowadza na rynek nowy produkt, Sieci płoną od filmów i postów Tam, gdzie pokazuje się nowości, a nawet dzieli się opinią, na ogół pozytywną, o efekcie końcowym.

amerykańska moda filmowa

Cóż, teraz Mercadona inspiruje się modą, którą do tej pory widzieliśmy tylko w amerykańskich filmach, jak bajgle. Te babeczki z dziurką w środku przypominają babeczki, Są ulubieńcami Amerykanów, zwłaszcza ze względu na ich wszechstronność podczas ich przygotowywania. Są naturalne i palone. Na słodko lub na słono z serkiem, masłem, dżemem lub łososiem. Granice są tylko w wyobraźni każdego.

I choć wszyscy myślą, że chleb jest amerykański, Właściwie z Polski. Wraz z II wojną światową część Polaków wyemigrowała do miast takich jak Londyn czy Nowy Jork, gdzie dzięki swojej różnorodności zasłynęli. Bajgiel to gęste ciasto, które gotuje się w dwóch etapach, najpierw gotuje się w wodzie, a następnie piecze. Jeśli chodzi o dziurę, nie jest ona związana z pączkiem, ale została zrobiona, aby uliczni sprzedawcy mogli ją lepiej przenosić dzięki prętowi, który włożyli przez otwory. Teraz nie musisz podróżować daleko, aby je zjeść, ale mamy je tuż za rogiem.

You May Also Like

About the Author: Vania Walton

"Niezależny przedsiębiorca. Komunikator. Gracz. Odkrywca. Praktyk popkultury."

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *